top of page
IMG_3171.jpg

Over Myrthe

myDance is de dansschool van eigenaresse en dansdocente Myrthe Schoenmakers. Lees hier verder over haar achtergrond en motivatie achter het oprichten van myDance.

Dansen is van jongs af aan mijn passie. Ik had als kind dan ook al snel door: Hier wil ik later mijn beroep van maken! Hoe? Dat wist ik nog niet! Totdat ik op de basisschool zat, mijn dansdocente een blessure kreeg en zij vroeg of ik haar wilde assisteren. Toen viel het kwartje: ik wilde danslessen geven, in het bijzonder aan kinderen.
 

Sinds 2012 geef ik als gediplomeerd dansdocente les bij verschillende dansscholen en verenigingen in het naschoolse aanbod. 

Overdag werk ik in de cultuursector, voor o.a. Kaleidoscoop Maastricht en Stichting in Uitvoering. Hierbij ben ik te vinden binnen verschillende basisscholen. Vaak word ik gekoppeld aan een dansvoorstelling en vervolgens kom ik in de klas hierover dansen. Tevens verzorg ik ook onder andere Taal- en Rekendans voor peuters en kleuters, waarbij dansen wordt gecombineerd met taal- en rekenen. Dit zorgt voor verrassende resultaten! Op deze website lees je meer over mijn aanbod, ervaring en werkwijze. 

Na 11 jaar gewerkt te hebben als zzp’er wilde ik graag een nieuwe uitdaging en mijzelf verder ontwikkelen. Daarom ben ik in 2023 mijn eigen dansschool gestart. 

Let's get Social

Kies hieronder je favoriete sociale platform en volg myDance! Blijf daarmee op de hoogte, volg het laatste nieuws, danstips en bekijk leuke foto's en video's!

  • Instagram myDance
  • Facebook myDance
  • Linkedin Myrthe Schoenmakers
myDance_over_Myrthe_01_edited.png
bottom of page